четвъртък, 21 юни 2012 г.

Време за ремонт, а откъде пари?



С настъпването на пролетта всичко започва да става все по-хубаво около нас. Като чели всичко иска да смени сиво-белият си оттенък на зимата и да се премени в нови озаряващи цветове. Както природата се нуждае от промяна, така и ние неосезаемо се стремим към тази промяна!

Почти всеки от нас започва леки промени в дома си, закупуване на нови вещи или обзавеждане. Ако след дългата зима са се появили неочаквани течове, сега е момента да направите ремонт. Да поставите отлаганата изолация на домът си или да промените цвета на стаята си. Но за съжаление само желание не става, ще са ви необходими и пари, с които да постигнете желаният ефект, а често се налага да прибегнем до заем в тази насока.

Ако не желаете да безпокоите близки и познати с молби за паричен заем. Можете да се обърнете към финансова компания, която да ви помогне в този момент с удобен бърз кредит. Повечето банки предлагат подобни кредити, но процедурите по отпускането и са доста разточителни и много често отказват хората, точно поради тромавата им процедура и ужасната бюрокрация.

При небанкови финансови компании бързите кредити се отпускат много по-бързо и са с опростени процедури по кандидатстването. След като се определили сумата нужна ви за ремонт, може да отидете до офис на избрана от вас компания и да кандидатствате за бърз кредит.

Небанковите финансови компании отпускат заеми в размер от 100 до 2000 лева, като срокът за погасяването на изтегления заем често варира, но може да бъде допълнително уточнен със съответната компания, като това важи и за неговия размер.

След като сте попълнили заявлението за кредит до 1 час с вас се свързват кредитни експерти за отговор на вашата молба за бърз кредит. Ако пък не разполагате с необходимото време, за да отидете до офиса, може да кандидатствате за бърз кредит онлайн, като времето за кандидатстване и отговор е само 1 час, а често дори в рамките на минути.

С отпусната ви сума, ще можете да постигнете целите си и да подобрите начина на живот на себе си и вашето семейство.







Няма коментари:

Публикуване на коментар