сряда, 13 юни 2012 г.

Бърз кредит срещу лична карта без доказване на доход



За съжаление почти всеки рано или късно стига до финансово затруднение и нужда от бърз кредит. Понякога, когато внезапно имаме спешна нужда от пари на заем. Хората са склонни да приемат каквито и да е условия, само и само да получат желания заем.

Първата мисъл, която идва на човек са приятели или роднини. Тази опция е подходяща, ако те имат с какво да ви услужат. Много често при неспазването на устните уговорки се стига до съдебни процеси и съдебни спорове. Приятелските и близките отношения могат да бъдат разрушени и забравени, а те са безценни. В такива случаи, е хубаво да се направи нотариално заверена разписка за получените пари на заем, направена пред свидетели.

Друг вариант, ако работите достатъчно дълго и си в добри отношения с работодателя, може да поискаш пари на заем от него, но често дори това не е вариант за бърз кредит.

Все пак, ако дотук изброените варианти не ви допадат, има и други решения, къде да получите парите веднага. В действителност има достатъчен брой опции, но всички те включват известен риск, в смисъл, че неотложността на получаване на бърз кредит, тук и сега, хората забравят за повишено внимание и както бе споменато по-горе, да споразумеят всички срокове и лихвените проценти. Започва да се търсят частни кредитори, банки, небанкови финансови организации за отпускане на кредити.

Банките изискват многобройни удостоверения и огромен куп документация. Да, имат по-добри лихвени условия за погасяване на кредита, но тромавата процедура по отпускането му, в повечето случаи отказва хората, тъй като не всеки разполага с нужното време.

Небанковите финансови организации също предлагат бързи кредити. С опростена процедура за кандидатстване, без поръчителство, без обезпечение и само срещу лична карта – бърз отговор за кредитополучателя – точно това, от което той се нуждае в труден момент.

Също така се предлагат и онлайн бързи кредити, те спестяват на клиента много време. Тъй като само с попълване на онлайн формуляра, което отнема не повече от 15 мин. , може да се сдобие с нужните средства. Без да напуска работното си място, дома, безплатно и сигурно и без безкрайно обикаляне на офиси.







Няма коментари:

Публикуване на коментар