четвъртък, 21 юни 2012 г.

Бърз кредит в същия ден?



Заобиколени сме отвсякъде с подобни реклами за бързи кредити и заеми – върху автобуси, по телевизия, радио и интернет. В резултат на агресивната реклама на бързи кредити, те стават все по-популярни в страната ни. Наблюдава се и бум на фирми, предлагащи бързи потребителски заеми.

Почти на всеки от нас се е случвало да изпадне в подобна ситуация, като липса на финансови средства. Невинаги обаче може да разчитаме не семейство и приятели за пари на заем. В такъв случаи може да изберем бърз кредит, с които да си подсигурим спешната нужда от финансови средства.

Потребителите трябва да знаят, че могат да получат бърз кредит дори да имат лоша кредитна история. Повечето финансови институции не търсят информация за доходите, а просто отразяват съдържанието на данните, предоставени от кредитополучателя пред тях. Единственото задължително условие е да има валиден документ за самоличност. Бързите кредити се отпускат в размер от 100 до 2000 лева, като срока на погасяването им варира от 2 до 36 месеца.

Процедурата по кандидатстване се състои в това:


  • Избирате финансова компания, на която да се доверите

  • Отивате до неин офис и там на място попълвате формата за кандидатстване за бърз кредит. Като не ви е необходимо да търсите поръчители или обезпечение за кредита.

  • Не се изискват такси за разглеждане на документите ви за кандидатстване за бърз кредит

  • След като сте попълнили формуляра напълно, остава да изчакате, в повечето случаи максимум 1 час, за да се свържат с вас кредитните инспектори, за потвърждение на кандидатстването ви и отговор

Ако не разполагате с необходимото време за кандидатстване в офис, винаги можете да попълните вашата заявка директно в уебсайта на финансовата компания, която сте избрали. Попълването на онлайн формулярът е не повече от 20 минути, след изпращане на заявката ви, до 1 час се свързват служители на компанията, за потвърждение и отговор на вашето искане за бърз кредит онлайн.







Няма коментари:

Публикуване на коментар