сряда, 17 октомври 2012 г.

Как да получим пари на заем без лихва?

Щом четете този материал, то и вие както много други българи днес се нуждаете спешно от пари на заем. Макар да сме свикнали да кандидатстваме пред банки за потребителски кредити, то възможностите за отпускане на кредити в наши дни са доста по-големи.

Най-силната алтернатива на банките, които загубиха изключително много доверие от страна на потребителите се оказаха частните кредитни компании, които са изключително ефективни в отпускането на бързи кредити само срещи лична карта. Спокойно можете да забравите и за досадните документи за доказване на доход, които една банка ви иска, защото небанковите кредитни компании нямат подобни изисквания.

Нека все пак да се върнем към основната тема, която споменахме в заглавието, а именно безлихвени бързи кредити. След кратко проучване в родното онлайн пространство, то успяхме да открием кредитна компания, която предлага подобна услуга, а именно Credissimo. От кредитната фирма предоставят безлихвен бърз заем в размер до 400 лева, като не дължите никаква лихва, ако сте успели да го върнете в 15 дневен срок (безлихвения заем е част от услугата „кредит до заплата”).

Все пак трябва да отбележим, че подобна възможност има пред всеки нов клиент на компанията, но това не бива да ви отчайва. Всеки 8-ми път след първия ви кредит вие отново ще имате възможност да се възползвате от безлихвен бърз кредит при сходни условия с първото ви кандидатстване за подобен тип заем пред Credissimo. От компанията силно разчитат на това като сигурен метод да привлекат лоялни и доволни клиенти, с които да работят за дълъг период от време.

Ако искате да ви стане всичко малко по-ясно, то ето стъпките:


  1. Кандидатствате за безлихвен бърз кредит онлайн само срещу лична карта и без доказване на какъвто и да било доход

  2. Одобряват ви до 1 час

  3. Получавате своите свежи пари директно по сметка

  4. Ако успеете да ги върнете в уточнения 15 дневен срок, то не заплащате лихва за тях






Няма коментари:

Публикуване на коментар