понеделник, 8 октомври 2012 г.

Автомобил на лизинг с кредит

Не можем вече да казваме, че колата е лукс, тя по-скоро е средство за транспорт и улеснение на нашето ежедневие. Но, малко хора си позволяват да се порадват на чисто нова, по-често прибягват до употребявана. Сега има възможност и защо не, да си вземете мечтаното превозно средство на кредит. Има няколко алтернативи за авто лизинг, както и всеки кредитор има свои лични условия, но вие имате шанс да направите избор на оптимален вариант при кредитиране. Най-крупният кредит в стандартните си пакети за взимане на превозно средство на лизинг е в три вида валута.

Много кредитори предлагат няколко вида кредити и в лева. Офертите за отпускане на кредит в този аспект, зависят от стойността на автомобила – нов или употребяван, който искате да вземете. Чудесното тук е, че всички заеми в автомобилния лизинг са обвързани със застраховане. Но, преди да се издаде контракт за кредит, трябва да съберете всички документи за разглеждане, поискани от кредитора.

Основно, удостоверенията за автомобилни заеми включва документ за самоличност, шофьорска книжка и справка за получаване на месечно възнаграждение от настоящата ви месторабота. Бъдете бдителни с изгодните оферти, защото те може да имат и уловка с високи процентни ставки, които се покачват във времето. Така, че преди да парафирате контракта се обърнете за информация към няколко кредитора, за да придобиете по-ясна представа. Със сигурност ще откриете кредит за малка сума при изгодни условия така, че бъдете внимателни при избор на компания за кредити.

При парафиране на договор и взимане транспортното средство на кредит, вие ще сте негов собственик след изтичане срока на изплащане на контракта и след изплащане на всички дължими вноски. Ако предварително погасите и изплатите кредита, тогава ще придобиете собствеността върху автомобила преди изтичане на срока на контракта. Изборът на автомобил, неговата марка, качество, за какво ще го ползвате, както и техническите му характеристики е ваш и кредитора не носи отговорност за това. При кредит на транспортни средства и леки автомобили за периода на договора на длъжника се издава пълномощно за употребата на лизинговия автомобил.






Няма коментари:

Публикуване на коментар