сряда, 17 октомври 2012 г.

Как да получим пари на заем без лихва?

Щом четете този материал, то и вие както много други българи днес се нуждаете спешно от пари на заем. Макар да сме свикнали да кандидатстваме пред банки за потребителски кредити, то възможностите за отпускане на кредити в наши дни са доста по-големи.

Най-силната алтернатива на банките, които загубиха изключително много доверие от страна на потребителите се оказаха частните кредитни компании, които са изключително ефективни в отпускането на бързи кредити само срещи лична карта. Спокойно можете да забравите и за досадните документи за доказване на доход, които една банка ви иска, защото небанковите кредитни компании нямат подобни изисквания.

Нека все пак да се върнем към основната тема, която споменахме в заглавието, а именно безлихвени бързи кредити. След кратко проучване в родното онлайн пространство, то успяхме да открием кредитна компания, която предлага подобна услуга, а именно Credissimo. От кредитната фирма предоставят безлихвен бърз заем в размер до 400 лева, като не дължите никаква лихва, ако сте успели да го върнете в 15 дневен срок (безлихвения заем е част от услугата „кредит до заплата”).

Все пак трябва да отбележим, че подобна възможност има пред всеки нов клиент на компанията, но това не бива да ви отчайва. Всеки 8-ми път след първия ви кредит вие отново ще имате възможност да се възползвате от безлихвен бърз кредит при сходни условия с първото ви кандидатстване за подобен тип заем пред Credissimo. От компанията силно разчитат на това като сигурен метод да привлекат лоялни и доволни клиенти, с които да работят за дълъг период от време.

Ако искате да ви стане всичко малко по-ясно, то ето стъпките:


  1. Кандидатствате за безлихвен бърз кредит онлайн само срещу лична карта и без доказване на какъвто и да било доход

  2. Одобряват ви до 1 час

  3. Получавате своите свежи пари директно по сметка

  4. Ако успеете да ги върнете в уточнения 15 дневен срок, то не заплащате лихва за тях






Пари на заем веднага

Имате ли нужда от пари на заем веднага още сега? Не ви се чака на дълги опашки в банката и не ви се разхожда из един куп администрации, за да осигурите нужните ви документи за така желания бърз кредит, който иначе се рекламира като скоростен такъв? Решението е пред вас и има за цел да ви осигури във възможно най-кратък срок финансовите средства, от които имате спешно нужда, а именно небанкови кредитни компании.

Най-лесния начин да получите бърз кредит от кредитна компания е директно да кандидатствате за него на страниците на официалния сайт на фирмата. Всичко, което трябва да свършите е да подадете кратък формуляр, като единствения документ, който ще ви е нужен е личната ви карта. Не се притеснявайте да споделите подобен тип данни пред лицензирани компании, тъй като, за да им издаде лиценз за отпускане на потребителски кредити от Българска Народна Банка изискват те да са упълномощен оператор на лични данни.

След като сте попълнили скоростно онлайн заявлението за бърз заем, то най-късно до 1 час ще получите одобрение на своята молба за отпускане на пари на заем. Често компаниите реагират и само в рамките на 30, че дори и на 20 минути, но все пак са поставили краен срок от един час за отговор, за да не подвеждат своите клиенти.

След като бъдете одобрен от служител на компанията, то вие бързо и лесно можете да получите своите средства в брой в самия офис или ако вече сте клиент на компанията директно по банковата си сметка. Така на практика можете да получите спешния заем, от който се нуждаете само в рамките на час и да не се притеснявате излишно за належащите ви плащания.

Забравете тромавите и вечно изискващи документи и гаранции банки. Забравете алчните заложни къщи, които ви дават по-малко от 1/3 от реалната стойност за вещи, които често имат сантиментално значение за вас. Забравете и лихварите с техните съмнителни условия и лихви. Вече има законно, адекватно, бързо и достъпно решение в лицето на небанковите компании за отпускане на бързи кредити онлайн.






вторник, 16 октомври 2012 г.

Как да изберем най-подходящия кредит за нас?

Преди да сте се ориентирали към кандидатстване за пари на заем, то е добре да направите кратко проучване, което може да ви помогне значително и да ви спести последващите излишни ядове при погасяването на вашия заем.


  • Информация – не подценявайте най-ценното във века на информацията. Колкото повече време отделите, за да изберете какъв заем и от къде да го получите, толкова по-добри условия ще спечелите и няма да се вкарате в излишен преразход на средства. Направете щателно пазарно проучване и изберете най-изгодните условия за вас.


  • Преценка – можем ли да обезпечим изплащането на взетия кредит. Ако не можем, то добре е да подсигурим някакъв план за бъдещо действие. В противен случай рискуваме разправии и проблеми, защото не сме преценили правилно своите възможности. Винаги разполагайте с план Б за погасяването на вашия заем.


  • Таксите – някои компании крият в своите договори скрити такси. Попитайте за това служителите на компанията, като те нямат право да ви излъжат. Най-добре е да направите това в писмен вид и да разполагате със съобщението, което при проблем може да бъде използвано, за доказване на вашата теза в даден казус.


  • Размер – не е нужно да теглите много пари на заем. Кандидатствайте разумно и преценете какъв размер на заема ще удовлетвори вашите нужди.


  • Срок – подобно на размера на един заем и срокът е важен. Ако нямате постоянен доход, то доста по-добра идея е да изберете по-дълъг срок за погасяване.


  • Лихви – внимателно съпоставете лихвите на различните компании. Потърсете информация в интернет за съответната кредитна организация, за да придобиете по-широка представа за поведението й спрямо клиентите.


  • Банка или небанкова кредитна компания – ако имате време и ви се разхожда по опашки в банкови клонове, то сигурно ще изберете кредит от банка. Ако обаче нямате време за губене и парите ви трябват в най-кратки срокове, то едно кандидатстване за бърз кредит онлайн пред небанкова организация може да спаси ситуацията.






четвъртък, 11 октомври 2012 г.

Банки или небанкови институции при спешна нужда от пари на заем

В миналото всички се обръщаха към банка, за да си осигурят нужните спешно средства на заем. Днес обаче ситуацията се е променила драстично и се наблюдава страхотен ръст при отпускането на бързи кредити от небанкови кредитни организации. Причините са много, а част от тях ще изложим по-долу в настоящата публикация:


  • Доверие – липсата на прозрачна политика спрямо клиентите от страна на банките отблъсна много граждани от това да използват техните услуги. Търговските наименования на техните продукти от типа „бърз кредит срещу лична карта”, допълнително засилиха недоверието на обществото в тях, тъй като се оказа, че реалността е доста по-различна от представяната по телевизията и получаването на заем по този метод от една банка е на практика невъзможно.


  • Социални функции – в най-трудния момент за българското домакинство банковите структури свиха значително кредитирането и оставиха на произвола българина. От това обаче се възползваха небанковите кредитни компании, които иззеха тази функция и днес са основен източник на заеми за стотици хиляди българи.


  • Скорост – няма по-силен аргумент от този, когато говорим за бързи заеми от банки или кредитни компании. При банка не е изключение да чакате седмици докато ви отпуснат нужните средства, при небанковите кредитни компании това се случва за по-малко от половин час.


  • Документи – от банковата организация, пред която сте решили да кандидатствате ще в поискат гаранти, доказване на дохода и куп други документи. При небанковите фирми за бързи кредити ви е нужна само лична карта.


  • Онлайн? – при кандидатстване за бързи кредити от кредитни компании, неасоциирани с банкови организации вие ще можете да подадете своята молба за заем директно по интернет. Така няма да ви се налага да се редите на безкрайни опашки в банковите клонове. Услугата бърз кредит онлайн е много удобна и за онези граждани, които не могат да посетят офис на компанията в работно време, тъй като са на своята работна позиция.






понеделник, 8 октомври 2012 г.

Автомобил на лизинг с кредит

Не можем вече да казваме, че колата е лукс, тя по-скоро е средство за транспорт и улеснение на нашето ежедневие. Но, малко хора си позволяват да се порадват на чисто нова, по-често прибягват до употребявана. Сега има възможност и защо не, да си вземете мечтаното превозно средство на кредит. Има няколко алтернативи за авто лизинг, както и всеки кредитор има свои лични условия, но вие имате шанс да направите избор на оптимален вариант при кредитиране. Най-крупният кредит в стандартните си пакети за взимане на превозно средство на лизинг е в три вида валута.

Много кредитори предлагат няколко вида кредити и в лева. Офертите за отпускане на кредит в този аспект, зависят от стойността на автомобила – нов или употребяван, който искате да вземете. Чудесното тук е, че всички заеми в автомобилния лизинг са обвързани със застраховане. Но, преди да се издаде контракт за кредит, трябва да съберете всички документи за разглеждане, поискани от кредитора.

Основно, удостоверенията за автомобилни заеми включва документ за самоличност, шофьорска книжка и справка за получаване на месечно възнаграждение от настоящата ви месторабота. Бъдете бдителни с изгодните оферти, защото те може да имат и уловка с високи процентни ставки, които се покачват във времето. Така, че преди да парафирате контракта се обърнете за информация към няколко кредитора, за да придобиете по-ясна представа. Със сигурност ще откриете кредит за малка сума при изгодни условия така, че бъдете внимателни при избор на компания за кредити.

При парафиране на договор и взимане транспортното средство на кредит, вие ще сте негов собственик след изтичане срока на изплащане на контракта и след изплащане на всички дължими вноски. Ако предварително погасите и изплатите кредита, тогава ще придобиете собствеността върху автомобила преди изтичане на срока на контракта. Изборът на автомобил, неговата марка, качество, за какво ще го ползвате, както и техническите му характеристики е ваш и кредитора не носи отговорност за това. При кредит на транспортни средства и леки автомобили за периода на договора на длъжника се издава пълномощно за употребата на лизинговия автомобил.