четвъртък, 21 юни 2012 г.

Време за ремонт, а откъде пари?



С настъпването на пролетта всичко започва да става все по-хубаво около нас. Като чели всичко иска да смени сиво-белият си оттенък на зимата и да се премени в нови озаряващи цветове. Както природата се нуждае от промяна, така и ние неосезаемо се стремим към тази промяна!

Почти всеки от нас започва леки промени в дома си, закупуване на нови вещи или обзавеждане. Ако след дългата зима са се появили неочаквани течове, сега е момента да направите ремонт. Да поставите отлаганата изолация на домът си или да промените цвета на стаята си. Но за съжаление само желание не става, ще са ви необходими и пари, с които да постигнете желаният ефект, а често се налага да прибегнем до заем в тази насока.

Ако не желаете да безпокоите близки и познати с молби за паричен заем. Можете да се обърнете към финансова компания, която да ви помогне в този момент с удобен бърз кредит. Повечето банки предлагат подобни кредити, но процедурите по отпускането и са доста разточителни и много често отказват хората, точно поради тромавата им процедура и ужасната бюрокрация.

При небанкови финансови компании бързите кредити се отпускат много по-бързо и са с опростени процедури по кандидатстването. След като се определили сумата нужна ви за ремонт, може да отидете до офис на избрана от вас компания и да кандидатствате за бърз кредит.

Небанковите финансови компании отпускат заеми в размер от 100 до 2000 лева, като срокът за погасяването на изтегления заем често варира, но може да бъде допълнително уточнен със съответната компания, като това важи и за неговия размер.

След като сте попълнили заявлението за кредит до 1 час с вас се свързват кредитни експерти за отговор на вашата молба за бърз кредит. Ако пък не разполагате с необходимото време, за да отидете до офиса, може да кандидатствате за бърз кредит онлайн, като времето за кандидатстване и отговор е само 1 час, а често дори в рамките на минути.

С отпусната ви сума, ще можете да постигнете целите си и да подобрите начина на живот на себе си и вашето семейство.







Бърз кредит в същия ден?



Заобиколени сме отвсякъде с подобни реклами за бързи кредити и заеми – върху автобуси, по телевизия, радио и интернет. В резултат на агресивната реклама на бързи кредити, те стават все по-популярни в страната ни. Наблюдава се и бум на фирми, предлагащи бързи потребителски заеми.

Почти на всеки от нас се е случвало да изпадне в подобна ситуация, като липса на финансови средства. Невинаги обаче може да разчитаме не семейство и приятели за пари на заем. В такъв случаи може да изберем бърз кредит, с които да си подсигурим спешната нужда от финансови средства.

Потребителите трябва да знаят, че могат да получат бърз кредит дори да имат лоша кредитна история. Повечето финансови институции не търсят информация за доходите, а просто отразяват съдържанието на данните, предоставени от кредитополучателя пред тях. Единственото задължително условие е да има валиден документ за самоличност. Бързите кредити се отпускат в размер от 100 до 2000 лева, като срока на погасяването им варира от 2 до 36 месеца.

Процедурата по кандидатстване се състои в това:


  • Избирате финансова компания, на която да се доверите

  • Отивате до неин офис и там на място попълвате формата за кандидатстване за бърз кредит. Като не ви е необходимо да търсите поръчители или обезпечение за кредита.

  • Не се изискват такси за разглеждане на документите ви за кандидатстване за бърз кредит

  • След като сте попълнили формуляра напълно, остава да изчакате, в повечето случаи максимум 1 час, за да се свържат с вас кредитните инспектори, за потвърждение на кандидатстването ви и отговор

Ако не разполагате с необходимото време за кандидатстване в офис, винаги можете да попълните вашата заявка директно в уебсайта на финансовата компания, която сте избрали. Попълването на онлайн формулярът е не повече от 20 минути, след изпращане на заявката ви, до 1 час се свързват служители на компанията, за потвърждение и отговор на вашето искане за бърз кредит онлайн.







сряда, 13 юни 2012 г.

Бърз кредит срещу лична карта без доказване на доход



За съжаление почти всеки рано или късно стига до финансово затруднение и нужда от бърз кредит. Понякога, когато внезапно имаме спешна нужда от пари на заем. Хората са склонни да приемат каквито и да е условия, само и само да получат желания заем.

Първата мисъл, която идва на човек са приятели или роднини. Тази опция е подходяща, ако те имат с какво да ви услужат. Много често при неспазването на устните уговорки се стига до съдебни процеси и съдебни спорове. Приятелските и близките отношения могат да бъдат разрушени и забравени, а те са безценни. В такива случаи, е хубаво да се направи нотариално заверена разписка за получените пари на заем, направена пред свидетели.

Друг вариант, ако работите достатъчно дълго и си в добри отношения с работодателя, може да поискаш пари на заем от него, но често дори това не е вариант за бърз кредит.

Все пак, ако дотук изброените варианти не ви допадат, има и други решения, къде да получите парите веднага. В действителност има достатъчен брой опции, но всички те включват известен риск, в смисъл, че неотложността на получаване на бърз кредит, тук и сега, хората забравят за повишено внимание и както бе споменато по-горе, да споразумеят всички срокове и лихвените проценти. Започва да се търсят частни кредитори, банки, небанкови финансови организации за отпускане на кредити.

Банките изискват многобройни удостоверения и огромен куп документация. Да, имат по-добри лихвени условия за погасяване на кредита, но тромавата процедура по отпускането му, в повечето случаи отказва хората, тъй като не всеки разполага с нужното време.

Небанковите финансови организации също предлагат бързи кредити. С опростена процедура за кандидатстване, без поръчителство, без обезпечение и само срещу лична карта – бърз отговор за кредитополучателя – точно това, от което той се нуждае в труден момент.

Също така се предлагат и онлайн бързи кредити, те спестяват на клиента много време. Тъй като само с попълване на онлайн формуляра, което отнема не повече от 15 мин. , може да се сдобие с нужните средства. Без да напуска работното си място, дома, безплатно и сигурно и без безкрайно обикаляне на офиси.