четвъртък, 14 март 2013 г.

Бързите кредити – удобен начин да се справим с финансов проблем

Изпитвате силна нужда от пари на заем? Заплатата ви е забавена и няма от кога да вземете кредит, а и имате здравословен проблем или неплатени сметки, които не сте в състояние да платите? Решение на вашия неотложен проблем има – бърз кредит от небанкова компания.

Чрез тях ще избегнете безкрайните банкови процедури при подаване на молба за потребителски кредит. Забравете стандартните процедури от банка и се възползвайте от един нов вариант, който ще ви даде възможност само в рамките на час, без доказване на месечен доход и липса на бюрокрация, да получите нужните ви пари в брой. Единственото нужно е само предоставете на копие от лична карта и проблема ви е разрешен.

Бърз заем е един чудесен вариант да се справи вашето домакинство в определен труден момент. С него няма нужда да ипотекирате автомобил или имот, нито пък да се лишите от ценна за вас вещ в алчните заложни къщи, които ще ви дадат бърз заем в обем на 20-30% от реалната стойност на вашата вещ.

Един по-бърз начин за бърз кредит е така нареченият бърз кредит онлайн. С него вие ще можете да попълните своята поръчка за кандидатстване за заем направо в интернет от вас или от вашия офис на работа. Одобрението е само след 20 минути. Така само в рамките на минути вие ще можете лесно и бързо да противодействате на всеки възникнал финансов проблем, който нарушава вашето спокойствие.

Ако сте предприемчив, можете да използвате услугата безлихвен бърз кредит, която само кредитната компания Credissimo предоставя. Това го няма нито при бюрократичните банки, нито при лихварите или пък заложните къщи. Сега е мигът да разрешите вашите финансови проблеми и да осигурите нужните ви пари на заем, а страхотното е, че имате опция дори да не платите никаква лихва.

Без утежняващ лихвен процент, без доказване на месечен доход, без гаранти, само срещу копие от лична карта и за броени минути – какво по-лесно от това.






Няма коментари:

Публикуване на коментар