четвъртък, 14 март 2013 г.

За какво използваме бързите кредити

Статистиката през последните 3-4 години показва еднозначно, че употребата на бързи кредити у нас е нараснала значително и днес броя отпускани бързи кредити изпреварва значително този на стандартните потребителски и ипотечни такива взети заедно. Причините не са една и две, но като основен момент се считат финансовата ситуация в страната при последното правителство и пониженото доверие към банките, чиито бързи кредити са всичко друг, но не и бързи.

Според общото изследване на пазара на бързи кредити у нас е видно, че най-често хората търсят бърз заем от т.нар. тип „до заплата”, който е в размер между 150 и 350 лева. Основните ползватели се оказват младите хора и семействата с малки деца, които се възползват от възможностите на интернет и често предпочитат варианта – бърз заем онлайн, вместо кредитна карта например.

Най-често бързите кредити се използват за покриване на изненадващи за едно домакинство разходи. Това естествено могат да бъдат както повишена сметка за електричество или парно, така и разходите по лечението на член от семейството. По-рядко прибягваме до пари на заем срещу лична карта, когато говорим за по-позитивни разходи като почивки или покупка на техника например.

Тенденциите при скоростното кредитиране обаче се запазват и се очаква дори още повече хора да се възползват от този тип кредити и да потърсят финансовата помощ на небанковите кредитни компании, които освен, че направих доста печалби осигуриха и жизнено важна за обществената стабилност социална функция, нещо, което банките подминаха с лека ръка, приемайки потребителите си за даденост.

Като добавим и възможностите да получим дори по-големи суми под формата на бърз кредит, като такива до 1000 лева и то само срещу документ за самоличност, то нещата са пределно ясни и сякаш чертаят бъдещата крива на пазара на бързи заеми у нас. Още едно предимство, което набира сериозна скорост е и продукта на една компания (Credissimo), наречен безлихвен бърз кредит – нещо, което на пръв поглед изглежда заблуждаващо, но се оказва абсолютно реална възможност за клиентите на тази компания.






Бързите кредити – удобен начин да се справим с финансов проблем

Изпитвате силна нужда от пари на заем? Заплатата ви е забавена и няма от кога да вземете кредит, а и имате здравословен проблем или неплатени сметки, които не сте в състояние да платите? Решение на вашия неотложен проблем има – бърз кредит от небанкова компания.

Чрез тях ще избегнете безкрайните банкови процедури при подаване на молба за потребителски кредит. Забравете стандартните процедури от банка и се възползвайте от един нов вариант, който ще ви даде възможност само в рамките на час, без доказване на месечен доход и липса на бюрокрация, да получите нужните ви пари в брой. Единственото нужно е само предоставете на копие от лична карта и проблема ви е разрешен.

Бърз заем е един чудесен вариант да се справи вашето домакинство в определен труден момент. С него няма нужда да ипотекирате автомобил или имот, нито пък да се лишите от ценна за вас вещ в алчните заложни къщи, които ще ви дадат бърз заем в обем на 20-30% от реалната стойност на вашата вещ.

Един по-бърз начин за бърз кредит е така нареченият бърз кредит онлайн. С него вие ще можете да попълните своята поръчка за кандидатстване за заем направо в интернет от вас или от вашия офис на работа. Одобрението е само след 20 минути. Така само в рамките на минути вие ще можете лесно и бързо да противодействате на всеки възникнал финансов проблем, който нарушава вашето спокойствие.

Ако сте предприемчив, можете да използвате услугата безлихвен бърз кредит, която само кредитната компания Credissimo предоставя. Това го няма нито при бюрократичните банки, нито при лихварите или пък заложните къщи. Сега е мигът да разрешите вашите финансови проблеми и да осигурите нужните ви пари на заем, а страхотното е, че имате опция дори да не платите никаква лихва.

Без утежняващ лихвен процент, без доказване на месечен доход, без гаранти, само срещу копие от лична карта и за броени минути – какво по-лесно от това.