четвъртък, 10 януари 2013 г.

Бързи кредити за фирмата: Допълнителни активи

При една стартираща фирма често финансовите ресурси за силно ограничени. Това понякога принуждава собственика и да потърси вариант за бърз кредит и осигуряване на нужните пари на заем. Типичен пример на подобна нужда е например недостиг на средства за покупката на автомобил, които да подпомага работата по предлагане услугите или стоките на фирмата.

Освен помощта при покупка на автомобил, било то на лизинг или на старо може да отбележи ми наем на допълнителни помещения като склад, където да съхраняваме своята продукция. Друг разход, които може да ни се наложи да направим е покупката на техника, която да оптимизира работата на фирмата като например компютър, принтер и т.н.

За един т.нар. StartUp ситуацията винаги е сложна, когато не можем да разчитаме на крупен инвеститор, а трябва да търсим бързи кредити. Естествено това не значи да се откажем, а трябва да ни мотивира да се справим въпреки трудностите. Придобиването на допълнителни активи ще помогне подобряване на скоростта на работа, а така респективно и по-големите обороти т.е. и по-големите печалби, които да ни гарантират финансова стабилност в дългосрочен план.

Инвестицията в подобни допълнителни активи ще спомогне за по-явното изграждане на план, по който да ориентираме своите бизнес стремежи. Благодарение на удобните бързи кредити, ние ще можем да оптимизираме цялостния процес на комуникация с клиентите ни и бързо да възвърнем вече вложените във фирмата средства.

С колкото повече функционални удобства разполагаме, толкова по-добре за бизнеса. Така за примери може да посочим покупката на автомобил на старо, подпомагащ доставките до дома на клиентите за новооткритата ни пицария; Покупката на компютри и принтери, които да улеснят подготвянето на оферти за нашите клиенти; Наемането на склад за продукция, от където бързо и лесно продуктите ни достигат до своите потребители веднага, а не се чака няколко дни.

Възползвайте се от удобствата на лесните за получаване и погасяване бързи кредити и осигурете конкурентоспособността на своя бизнес още днес!






Няма коментари:

Публикуване на коментар