сряда, 8 август 2012 г.

Какви са причините, подтикващи да потърсите бърз кредит

В условията на все повече влошаващата се икономическата ситуация, благодарение на тъй наречената финансова криза, портфейла на българина започна да изтънява. Настъпват неотложни плащания, непредвидени сметки. Почти всеки човек има кредитна карта, по която внася само минималната месечна вноска. Не се купува нищо излишно, погасяват се само сметки и се отделя само за храна.

Точно поради тези причини, все повече на пазара се налагат кредитирането и небанковите финансови компании. Те предлагат оферти за бързи кредити на кредитоискателите в размер от 100 до 2000 лева. Опростените условия за кандидатстване и скоростната процедура по отпускане на бързи кредити и то без поръчителство и обезпечение е един логичен вариант за всеки в нужда. Връщането на вашия заем е на равни ежемесечни вноски за период от 15 дни до 2 години, в зависимост от това коя кредитна компания сте избрали, като това важи и за размера на отпуснатия заем.

Причините, поради които хората търсят пари на заем са много и разнообразни. Например, най-често срещаната е закъснение на месечното възнаграждение или нашата заплата, а от там задлъжнялост и дори неплатежоспособност. Изостават плащанията на сметки за вода, парно, ток и други. Също често срещана нужда е покриването на разходите за здравословен проблем, тогава нуждата от пари на заем е изключително спешна и не търпи отлагане.

След като сте избрали компанията, от която да изтеглите бърз кредит е необходимо да отидете до офиса й. Там на място попълвате заявление за желаната от вас сума и след подаването му до 1 час с вас се свързват служители на компанията за потвърждение. А когато не разполагате с необходимото време, за да отидете до офиса. Може да кандидатствате и за бърз кредит онлайн от страницата на избраната кредитна компания, стига разбира се тя да предлага подобна услуга.

Тези компании не изискват обезпечение или поръчителство, не се налага доказване на доход или удостоверяване на семейното ви състояние. Процедурите са максимално улеснени, за да се спести време, сили и средства. Също така никой не притеснява вашите роднини или работодателя ви с въпроси за вас. Като плюс можем да изтъкнем и че кандидатстването за бърз кредит е напълно безплатно. В каквато и неприятна за вас ситуация да сте попаднали винаги може да се намери решение, а ако тя именно като горната, то един бърз кредит е именно вашето решение.






Няма коментари:

Публикуване на коментар