вторник, 14 май 2013 г.

Кредит без справка за доказване на доходи

Според финансови експерти, заемите без доказване на доходи не се различават по нищо от класическите усвоени от банка, даже имат и повече предимства. Опростената процедурата при кандидатстване е едно сериозно предимство за тези кредити.

Липсата на нужда от подаване на информация за доходите повишава количеството на клиентите за такъв вид заем, което прави тази финансова помощ, желана от доста кредитополучатели. Ако някой желае да получи бърз заем, но преди това не е върнал предишен, то е малко вероятно кредитор да ви отпусне кредит, защото сте ненадежден клиент. Това, че не сте плащали ваши предишни кредити ще разколебае и други кредитори, да ви отпуснат финансова помощ под формата на кредит.

Независимо, че броя на желаещите за бързи кредити без доказване на доходи, бързо се увеличава, то все пак се гледа и вашата кредитна история, така че все пак има и вероятност да не бъдете одобрен за бърз заем. Пазара на потребителски кредити е много динамичен и финансовите организации правят всичко възможно, за да подобрят качеството на обслужване на клиентите си, както и да предоставят и нужната информация, като скъсяват времето за обработка на молби за кредити до минимум.

Финансовите институции предлагат отлични условия за ползване на заеми. Независимо от това, плащането при погасяване на бърз кредит е относително стандартно – на равни месечни вноски. В някои финансови институции липсват такси при извършване на справка при кандидатстване на заем. Когато получите финансовите средства по желания кредит, вие сами ще изберете срока на плащане, размер на вноската и продължителността на кредита.

Справката за доказване на доходите не играе никаква роля, но това, което може да повлияе на решението за отпускане на кредит от дадена финансова небанкова институция е отрицателната ви кредитна история. Финансовите институции казват, че предлагането на бързи кредити е едно решение, което отговаря на нуждите на потребителите и това е причината те да бъдат толкова ценени днес.